QR Panel Pro (voorheen Qurify! Pro)

QR Code beheer systeem voor bedrijven

QR Panel Pro (voorheen genaamd Qurify! Pro) is een uiterst gebruiksvriendelijk en krachtig QR Code beheer systeem voor bedrijven waarmee u eenvoudig QR Codes maakt, aanpast en het gebruik ervan kunt meten.

QR Panel Pro is een tool ontwikkeld door Yocter, oorspronkelijk oprichter van Qurify.com. Qurify is al jaren een van ‘s werelds meest gebruikte tools om QR Codes te maken en wereldwijd geroemd om z’n eenvoud (van New York Times tot duizenden blogs wereldwijd). U doet dan ook zaken met een partner met jarenlange ervaring op het gebied van QR Codes. Voor Nederlandse bedrijven hebben we QR Panel Pro ontwikkeld. De voordelen van QR Panel Pro op een rijtje:

 

qr code maken

1. Snel en eenvoudig QR Codes aanmaken

Snel en eenvoudig QR Codes aanmaken, downloaden en direct gebruiken. Geen gedoe, altijd professionele en betrouwbare QR Codes met een goede foutmarge.

qr code scannen gebruik2. Gebruik van uw QR Codes meten

Worden de QR Codes eigenlijk wel gescand? Hoe vaak? Wanneer? Welke tijden en dagen? Wij bieden u statistieken en waarmee u het gebruik van uw QR Codes kunt inzien.

qr code aanpassen3. Altijd QR Codes aanpassen (ook na drukken)

Een uniek onderdeel van de QR Codes van QR Panel Pro… Als u een QR Code aanmaakt, laat drukken, verspreid kunt u altijd achteraf de eindbestemming van de QR Codes nog wijzigen. Wanneer u maar wilt! Zo kunt u een campagne hergebruiken en QR Codes voor andere doeleinden nog een keer inzetten.

qr code klein4. Uiterst compacte kleine QR Codes

Door onze jarenlange ervaring met QR Codes krijgt u niet alleen professionele en betrouwbare QR Codes, maar weten wij ze ook zo klein mogelijk voor u te houden. Immers, u wilt een zo klein mogelijke QR Code om ruimte te besparen. Met de QR Codes van QR Panel Pro weet u zeker dat u goed zit.

qr code bedrijven5. White-label QR Codes

U kunt gebruik maken van onze URL’s of uw eigen domein registreren en aan ons systeem koppelen. Zo krijgt u uw QR Codes helemaal in uw eigen vertrouwde stijl. Wel zo prettig en betrouwbaar voor de consument.

qr code campagne6. QR Codes indelen in campagnes / groepen

U kunt QR Codes in ons systeem eenvoudig indelen in groepen om verschillende soorten QR Codes (bijvoorbeeld in marketing campagnes) uit elkaar te houden.

qr code wijzigen7. QR Codes (tijdelijk) inactief maken

Bent u bezig met het opzetten van een marketing campagne maar wilt u voorkomen dat de QR Codes al zichtbaar zijn voordat u dat eigenlijk wilt? De QR Codes in QR Panel Pro kunt u tijdelijk inactief maken. Zo heeft u controle over wanneer uw QR Codes moeten werken.